Digitale spellenavond, nu ook op BoardGameArena.

Voor de derde digitale spellenavond van 2021 hadden we iets nieuws in petto. In plaats van op het oude vertrouwde platform van Yucata te spelen, werd er deze keer gekozen voor BoardGameArena om het spelaanbod te verruimen.

Op vrijdag 5 maart werd er weer online afgesproken voor de maandelijkse spellenavond. Om onze leden de mogelijkheid te bieden om eens wat andere spellen te spelen, werd er deze keer voor het spelplatform van BoardGameArena gekozen. Voor deze avond werden er spellen gekozen die je in grote groep kon spelen, zoals Solo en Love Letter. Solo is een veelspeler variant op het bekende Uno, maar dan met enkele speciale kaarten. Zoals in Uno ging het er weer razend snel aan toe om de kaarten af te leggen (in dit geval door tijdig op de muisknop te klikken) en op de juiste moment één van de speciale kaarten te spelen.

Verder werd er in Bandido geprobeerd om te samen te voorkomen dat de gevangen ontsnappen. Van dit spel werd ook de Covid-19 variant gespeeld, waarbij de spelers moeten voorkomen dat het Coronavirus zich verder verspreid. Om de avond af te sluiten werd er nog een sessie Dungeon Roll gespeeld, waarin de spelers aan de hand van dobbelstenen proberen monsters te verslagen en schatten te vinden in de kerkers. 

Zoals de vorige editie kunnen we niet echt sfeerbeelden van de digitale spelavond tonen. Maar we hebben toch enkele schermafbeeldingen kunnen maken van de verschillende spellen.

Gespeelde spellen

Solo, Love Letter, Bandido, Dungeon Roll,... . 

Sfeermomenten