Spelcarrousel

met de steun van stad Vilvoorde

Spellenavond - 2 augustus 2019

Sfeerbeelden spellenavond 2 augustus 2019

Spelers op zoek naar warmere oorden.

Op vrijdag 2 augustus verzamelden zich een 20-tal spelliefhebbers in de zaal van jeugdhuis de Far voor de maandelijkse spellenavond. Voor zij die de zinderende warmte van de zomer misten, werd er deze keer extra aandacht besteed aan spellen op locaties waar het kwik niet onder de 30°C duikt. Speler konden zich onder andere uitleven als karavaanhandelaar op weg naar Tombouctou of als bouwmeester die piramides, obelisken of tempels moet bouwen in Imhotep.

Spelers die genoeg hadden van de laatste hittegolf, konden zich vermaken met een hele reeks van andere spellen zoals Celestia, the Game, Raiders of the North Sea en nog vele andere spellen. Ook het laatste deel van de Century trilogie, Century: a New World werd op tafel gelegd.

Voor de volgende spellenavond worden er locatiegebonden thema voorzien. Hou onze nieuwsbrief in het oog voor meer informatie over de spellen in de schijnwerper. 

Gespeelde spellen

Celestia, Imhotep, Qwirkle, Rattus, Survive: Escape from Atlantis, The game, Tombouctou, Raiders of the North Sea, Century: a New World,...

Sfeermomenten